Jeg følger de gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne – og vurderer i hver enkelt situation, om det er strengt nødvendigt at mødes ansigt til ansigt, eller om videokonsultation kan bruges.
De seneste nye retningslinjer for psykologer (26/10 2020) er ikke meldt ud fra Sundhedsstyrelsen endnu, men det kan være, vi måske skal til at benytte mundbind på samme måde, som man gør i restauranter: Det vil sige, når vi står op eller går rundt.
Så snart jeg ved mere, kommer det til at stå her på siden, hvordan vi gør. Du er selvfølgelig velkommen til at benytte mundbind allerede – jeg har dem i klinikken.
Ved personligt fremmøde
Det er et krav, at du benytter håndsprit, inden du kommer ind i klinikken. Der står håndsprit i vindfanget lige indenfor døren, samt på toilettet, i venteværelset og i konsultationsrummet. Der er røde markeringsstreger på gulvet, der markerer den rigtige afstand, når vi afregner. Betaling sker med MobilePay efter hver samtale. Kontanter modtages på grund af risiko for smittespredning kun undtagelsesvis, hvis du ikke har MobilePay.
Foto: CamillaHey.dk