Videokonsultationer

Jeg følger de gældende retningslinjer fra myndighederne.
På grund af coronavirus er klinikken derfor lukket fysisk ned, indtil det igen er forsvarligt at mødes ansigt til ansigt. I den mellemliggende periode foregår alle samtaler enten som telefonkonsultationer eller videokonsultationer – en sikker og garanteret 100% smittefri samtaleform.
Vi skal alle til at vænne os til nye forsigtighedsregler, for virussen kommer nok ikke til at være væk om 14 dage. Derfor vil tilbuddet om videokonsultationer også blive ved med at være der fremover.
Business man working on laptop computerDet er nemt og sikkert
Med få undtagelser foregår samtalerne fuldstændig som om, vi sad ansigt til ansigt. Du skal have en mailadresse og adgang til en computer med webkamera – resten klarer jeg. Jeg sender dig en invitation til et sikkert, krypteret system, vi kan tale sammen i. Så mødes vi online på det aftalte tidspunkt.

Datasikkerhed

Platformen er leveret af Region Sjælland og lever op til alle krav i GDPR. Med andre ord, så er dine persondata er i sikkerhed. Når først det tekniske er på plads – det er nemt og hurtigt – så foregår samtalerne, næsten lige som det ville gøre i klinikken.
Du kan stadig bruge en lægehenvisning og prisen er den samme. Du betaler blot med Mobilepay.
Du kan naturligvis også bestille tid uden at have en lægehenvisning.