Videokonsultationer

På grund af stigende smitterisiko med Covid-19, kan vi aftale at benytte videokonsultationer på den platform, jeg bruger. Den er specielt udviklet til psykologer og sikrer din fortrolighed online. Platformen er GDPR-godkendt og meget enkel, overskuelig og brugervenlig.  Når først det tekniske er på plads – det er nemt og hurtigt – så foregår samtalerne næsten (men selvfølgelig ikke helt) lige som det ville gøre i klinikken. Vi kan skrive sammen, booke aftaler og se hinanden. Vi kan begge sende hinanden filer inde i systemet, da det er krypteret. Betalingen foregår meget nemt med MobilePay.
Hvis du ønsker videokonsultation, skal du bare huske at oplyse din mailadresse, når du ringer.
Business man working on laptop computerDet er nemt og sikkert
Du skal have adgang til en computer eller en Ipad/mobiltelefon med kamera og mulighed for at tale uforstyrret. Husk at slå kamera og lyd til.
Jeg guider dig selvfølgelig igennem oprettelsen og brugen af systemet, hvis der skulle opstå problemer. Svingende internetforbindelse er desværre et vilkår flere steder på Stevns, men hvis vi skulle få problemer med forbindelsen, skal du ikke betale for sessionen.

Datasikkerhed

Platformen lever op til alle krav i GDPR. Med andre ord, så er dine persondata i sikkerhed.  Du kan stadig bruge en lægehenvisning og prisen er den samme.