Adgangsforhold og parkering

Indgangen til min klinik findes på bagsiden af huset, Hovedgaden 29, 4652 Hårlev. Du skal omkring hjørnet ad Søndergade, der er  indgang fra P-pladsen, som du opfordres til at benytte.

Forhold for personer med fysisk handicap

Desværre har klinikken dårlige adgangsforhold for folk med fysisk handicap. Man kan ikke komme ind i klinikken med en kørestol og toilettet er ikke handicapegnet. Hvis du har et fysisk handicap, kommer jeg derfor gerne på hjemmebesøg, eller tilbyder videokonsultation.

Elektronisk tidsbestilling

Jeg tilbyder stadig videokonsultationer. Når vi har haft vores første samtale, kan du få en bookingkode til min kalender. Så kan du selv logge ind via denne hjemmeside og bestille tid, ændre din aftale til en anden dag eller melde afbud.

Medbring sygesikringsbevis

Du skal vise dit sygesikringsbevis hver gang, også ved videokonsultation (i klinikken bruger jeg kortlæser). Sygesikringsbeviset skal bruges til at dokumentere din identitet i mit journalsystem og fungerer som din underskrift på regninger.

Afbudsregler

Du har mulighed for at få en sms-påmindelse 24 timer før din aftale, hvis du ønsker det. Hvis du har brug for at melde afbud til en samtale, skal det senest ske inden kl 16 dagen før vores aftale. Jeg sender en regning svarende til det, du skulle have betalt for den ubenyttede tid, hvis du melder afbud samme dag.