Adgangsforhold og parkering

Indgangen til min klinik findes på bagsiden af huset, Hovedgaden 29, 4652 Hårlev. Du skal omkring hjørnet ad Søndergade, der er  indgang fra P-pladsen. Klinikken har private parkeringspladser, som du er meget velkommen til at benytte. Pladserne er markerede med et grønt P-skilt.

Forhold for personer med fysisk handicap

Desværre har klinikken dårlige adgangsforhold for folk med fysisk handicap. Man kan ikke komme ind i klinikken med en kørestol og toilettet er ikke handicapegnet. Hvis du har et fysisk handicap, kommer jeg derfor gerne på hjemmebesøg, eller tilbyder videokonsultation.

Elektronisk tidsbestilling

Jeg tilbyder stadig videokonsultationer. Når vi har haft vores første samtale, kan du få en bookingkode til min kalender. Så kan du selv logge ind via denne hjemmeside og bestille tid, ændre din aftale til en anden dag eller melde afbud.

Medbring sygesikringsbevis

Du skal vise dit sygesikringsbevis hver gang, også ved videokonsultation (i klinikken bruger jeg kortlæser). Sygesikringsbeviset skal bruges til at dokumentere din identitet i mit journalsystem og fungerer som din underskrift på regninger.

Afbudsregler

Hvis du har brug for at melde afbud til en samtale, skal det ske inden kl 16 dagen før. Melder du afbud senere end det, sender jeg dig en regning på den ubenyttede tid. Det er fordi, hvis du melder afbud samme morgen, kan jeg ikke nå at give din tid til en, der står på venteliste. Derfor anses sessionen som brugt ved for sent afbud eller udeblivelse. Du har mulighed for at få en sms-påmindelse 24 timer før din aftale, hvis du ønsker det.